To Top

Χίος

Γάμος στην Αρχοντική Χίο Κύριο

Η Χίος είναι ένα νησί με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, σπάνια αρχοντιά και αυθεντικές γωνίες που συνδυάζει τα θαλασσινά τοπία με τα περίφημα περιβόλια και τους κήπους του Κάμπου κι έτσι μπορεί να καλύψει κάθε προτίμηση των ζευγαριών που ψάχνουν να συνδέσουν την πιο ξεχωριστή τους στιγμή, το γάμο τους, με ένα τόπο μοναδικό.

Τα μεσαιωνικά καστροχώρια είναι  σκορπισμένα στις κατάφυτες από μαστιχόδεντρα πλαγιές. Τα στενά πέτρινα δρομάκια τους, τα νοσταλγικά σπίτια και οι γραφικές πλατείες συνθέτουν  μια εικόνα που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι. Τα τοπικά έθιμα θα δώσουν χρώμα και η μαστίχα άρωμα στις αναμνήσεις του ζευγαριού.

 

Εάν πάλι αυτό που ψάχνει το ζευγάρι είναι το μπλε της θάλασσας στη Χίο το νησί της ναυτοσύνης θα βρει κανείς τις πιο γραφικές εκκλησίες δίπλα στη θάλασσα και οργανωμένους χώρους σε κοντινή απόσταση για γαμήλιες δεξιώσεις. Ιδιαίτερα ο Άγιος Ισίδωρος στη Συκιάδα έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο ρομαντικά παρεκκλήσια της Ελλάδας αλλά εξίσου καλές επιλογές είναι ο Άγιος Νικόλας στο Βροντάδο και  η Αγία Ερμιόνη, η Παναγία η Αγριδιώτισσα και το εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη.

 

Εάν πάλι υπάρχει προτίμηση για αρχοντιά και εκλεπτυσμένη αισθητική δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Κάμπο της Χίου. Τα μικρά εκκλησάκια ανάμεσα στα περιβόλια, οι μοναδικές επαύλεις με τους παραμυθένιους κήπους και οι πορτοκαλεώνες αποτελούν την πιο ιδιαίτερη πρόταση για τη γαμήλια δεξίωση. Η αστική κουζίνα του Κάμπου μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για το μενού της γαμήλιας δεξίωσης, ενώ οι περίφημες Καμπούσικες αυλές είναι από μόνες τους το τέλειο σκηνικό για τη γαμήλια φωτογράφιση.

 

Απλά λοιπόν επιλέξτε Χίο για το γάμο σας και όλες οι λεπτομέρειες θα φροντιστούν από τους έμπειρους επαγγελματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

 

 


Kάνε εγγραφή στο επίσημο newsletter του chios.gr

Designed by TruthWebMedia

Copyright © Περιφερειακή Ενότητα Χίου