Μετόχι

Πληροφορίες


Πρόσβαση με αυτοκίνητο: Ναι Ανέσεις: 
Πρόσβαση με λεωφορείο: Όχι Πρόσβαση από Α.Μ.Ε.Α: Όχι
Πρόσβαση με τα πόδια: Όχι Τύπος Παραλίας: Βότσαλα 
Ναυαγοσώστης: Όχι Φυσική σκιά: Όχι
Βάθος: Κανονικό Δραστηριότητες στη θάλασσα: Όχι
Χωματόδρομος: Όχι Κοντά σε εστιατόριο: Όχι

Το Μετόχι βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, σε απόσταση δύο (2) χιλιομέτρων, από το χωριό της Σιδηρούντας. Πρόκειται για μια πολύ φιλική παραλία με εύκολη πρόσβαση μια και βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο και αποτελείται από ψιλό βότσαλο και άμμο.

Η καθαρότητα της θάλασσας και τα κρύα νερά, κύριο χαρακτηριστικό της θάλασσας στη δυτική Χίο, αποτελούν δυνατά κίνητρα για τους λάτρεις του καλοκαιριού.

Μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο σας με το καλό φαγητό επιλέγοντας τοπικούς μεζέδες από την ταβέρνα που λειτουργεί εδώ, όλη τη θερινή περίοδο.

Αρχειακό Υλικό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου πατώντας εδώ.

Για την ιστοσελίδα "100 Χρόνια Χίος Ελευθέρα", πατήστε εδώ.

Το Chios.gr είναι η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Χίου και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακής Ενότητας Χίου με σκοπό την παροχή πληροφοριών σχετικών με τους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τις δραστηριότητες και πολλά ακόμα!

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ολόκληρου ή μέρους της ιστοσελίδας, χωρίς έγγραφη άδεια από την Π.Ε. Χίου.

greece

mygreece

Διαβάστε για τη Χίο στο
Χίος

pvaigaiou

pou-na-meinete

Επικοινωνία: Τμήμα Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Χίου | Τηλέφωνα : 22713-50514 & 22713-50516 | FAX: 22713-50517 | Emailtourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr