Υπηρεσίες Υγείας

Στον τομέα της δημόσιας υγείας το βασικό έργο αναλαμβάνουν το Δημόσιο Νοσοκομείο, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στην πόλη της Χίου, ένα Κέντρο Υγείας, που έχει την έδρα του στο Πυργί και τοπικά ιατρεία στα γύρω χωριά. Πέρα από τους γιατρούς που απασχολούνται στο δημόσιο τομέα, υπάρχουν και πολλοί ακόμα ιδιωτικοί γιατροί, που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς και έχουν το προσωπικό τους ιατρείο, ο καθένας, σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη, αλλά και εκτός αυτής, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πρόσβασης, όταν καταστεί ανάγκη.

 

Νοσοκομείο Χίου (Σκυλίτσειο)

Τηλέφωνο: 22713 50100, Fax: 22710 44311

Το Νοσοκομείο της Χίου περιλαμβάνει τις παρακάτω κλινικές: παθολογική, καρδιολογική, νευρολογική, αναπνευστική, παιδιατρική, χειρουργική, γυναικολογική, ορθοπεδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ωτορινολαρυγγολογική. Το νοσοκομείο επίσης περιλαμβάνει: Εργαστήριο Ραδιολογίας, Μικροβιολογικό εργαστήριο, Βιοχημικό εργαστήριο, Μονάδα Τεχνητού νεφρού.

Περισσότερα

 

 

Κέντρο Υγείας Πυργίου

Τηλέφωνο: 22713 51000

Το Νοσοκομείο της Χίου είναι υπεύθυνο και για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στο Πυργί. Στο κέντρο είναι δυνατή η παροχή πρώτων βοηθειών.

Αρχειακό Υλικό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου πατώντας εδώ.

Για την ιστοσελίδα "100 Χρόνια Χίος Ελευθέρα", πατήστε εδώ.

Το Chios.gr είναι η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Χίου και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακής Ενότητας Χίου με σκοπό την παροχή πληροφοριών σχετικών με τους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τις δραστηριότητες και πολλά ακόμα!

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ολόκληρου ή μέρους της ιστοσελίδας, χωρίς έγγραφη άδεια από την Π.Ε. Χίου.

greece

mygreece

Διαβάστε για τη Χίο στο
Χίος

pvaigaiou

pou-na-meinete

Επικοινωνία: Τμήμα Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Χίου | Τηλέφωνα : 22713-50514 & 22713-50516 | FAX: 22713-50517 | Emailtourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr