Όρμος Λω

Πληροφορίες


Πρόσβαση με αυτοκίνητο: Ναι Ανέσεις: Καντίνα, ομπρέλες, ξαπλώστρες
Πρόσβαση με λεωφορείο: Ναι Πρόσβαση από Α.Μ.Ε.Α: Ναι
Πρόσβαση με τα πόδια: Όχι Τύπος Παραλίας: Βότσαλα
Ναυαγοσώστης: Ναι Φυσική σκιά: Ναι
Βάθος: Κανονικό Δραστηριότητες στη θάλασσα: Ναι
Χωματόδρομος: Όχι Κοντά σε εστιατόριο: Ναι

Στην περιοχή του Βροντάδου, πέντε (5) χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Χίου, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Όρμου του Λω. Πρόκειται για ιδιωτική πλαζ που εκμεταλλεύεται ο αθλητικός όμιλος της περιοχής. Στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται όλες οι ευκολίες που διαθέτουν ανάλογοι οργανωμένοι χώροι καθώς και ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, ανοιχτή πισίνα για water polo και κολύμβηση, αποδυτήρια για τους αθλητές και μία πολύ δυναμική ομάδα ιστιοπλοΐας, με παράδοση και πολλές διακρίσεις σε αγώνες ανά την Ελλάδα. Η εμπειρία και η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού του ομίλου, σας δίνουν τη δυνατότητα να μάθει ιστιοπλοΐα και να διασκεδάσετε παίζοντας με την θάλασσα.

Η παραλία από την άλλη πλευρά του όρμου, αποτελείται από ψιλό βότσαλο και άμμο. Ο Όρμος του Λω είναι ιδανική τοποθεσία για οικογένειες όπου όλα τα μέλη μπορούν ήσυχα και με ασφάλεια να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας, μια και ο βυθός δεν είναι ιδιαίτερα βαθύς.

Στο βόρειο τμήμα του Όρμου υπάρχει εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα και αίθουσα cafe με υπέροχη βεράντα που μπορείτε να απολαύσετε ποτά και snacks όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Archive

Click here, to visit the website of the former Prefecture of Chios.

Chios.gr is the official tourism web site for Chios, run by the North Aegean Prefecture, where you'll find information on the main tourist destinations, beaches, as well as activities, events and much more!

You are not allowed to reproduce the whole or part of this work in any way without our written permission.

greece

mygreece

Read reviews about Chios on
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

Contact: Regional Unit Of Chios Department of Tourism | Phone numbers: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAX: 0030 22713-50517 | Emailtourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr