Όρμος Λω

Πληροφορίες


Πρόσβαση με αυτοκίνητο: Ναι Ανέσεις: Καντίνα, ομπρέλες, ξαπλώστρες
Πρόσβαση με λεωφορείο: Ναι Πρόσβαση από Α.Μ.Ε.Α: Ναι
Πρόσβαση με τα πόδια: Όχι Τύπος Παραλίας: Βότσαλα
Ναυαγοσώστης: Ναι Φυσική σκιά: Ναι
Βάθος: Κανονικό Δραστηριότητες στη θάλασσα: Ναι
Χωματόδρομος: Όχι Κοντά σε εστιατόριο: Ναι

Στην περιοχή του Βροντάδου, πέντε (5) χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Χίου, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Όρμου του Λω. Πρόκειται για ιδιωτική πλαζ που εκμεταλλεύεται ο αθλητικός όμιλος της περιοχής. Στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται όλες οι ευκολίες που διαθέτουν ανάλογοι οργανωμένοι χώροι καθώς και ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, ανοιχτή πισίνα για water polo και κολύμβηση, αποδυτήρια για τους αθλητές και μία πολύ δυναμική ομάδα ιστιοπλοΐας, με παράδοση και πολλές διακρίσεις σε αγώνες ανά την Ελλάδα. Η εμπειρία και η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού του ομίλου, σας δίνουν τη δυνατότητα να μάθει ιστιοπλοΐα και να διασκεδάσετε παίζοντας με την θάλασσα.

Η παραλία από την άλλη πλευρά του όρμου, αποτελείται από ψιλό βότσαλο και άμμο. Ο Όρμος του Λω είναι ιδανική τοποθεσία για οικογένειες όπου όλα τα μέλη μπορούν ήσυχα και με ασφάλεια να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας, μια και ο βυθός δεν είναι ιδιαίτερα βαθύς.

Στο βόρειο τμήμα του Όρμου υπάρχει εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα και αίθουσα cafe με υπέροχη βεράντα που μπορείτε να απολαύσετε ποτά και snacks όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Arşiv Malzemesi

Chios Yerel Yönetim Valiliğine ait İnternet sayfasını ziyaret etmek için burayı tıklayınız.

Chios.gr, Kuzey Ege Bölgesi yerel yönetimi tarafından kurulmuş, Chios (Sakız Adası)'nın resmi turizm İnternet sayfası olup burada adanın belli başlı turistik yerlerine, sahillerine ve de ayrıca adada gerçekleştirilen etkinliklere, aktivitelere ve de diğer birçok şeylere ilişkin bilgiler bulacaksınız.

Yazılı iznimiz olmadan bu sitenin tümünün veya bir kısmının herhangi bir şekilde kullanılması yasaktır.

greece

mygreece

Chios ile ilgili yorumları oku
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

İletişim: Chios (Sakız Adası) Bölge Yönetimi Turizm Bölümü | Telefonlar: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAKS: 0030 22713-50517 | E-postatourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr